Marja-Harry-Nils-Hilmar-Finn Einar's Blog

Marja-Harry-Nils-Hilmar-Finn Einar's Blog

Eerste fietstocht

BelevenissenPosted by Marja Sun, June 26, 2011 23:01:51
Vandaag voor t eerst een echt stukje gefietst met de jongens. Je denkt: nu pas? Maar als we vanaf huis beginnen om bv even een boodschapje te doen, weet ik nogal zeker dat ik ze niet meer mee omhoog krijg. 120 m hoogteverschil over anderhalve km is nou eenmaal veel voor korte beentjes.


Maar dit tochtje moest te doen zijn: 2 km en eindigend bij een hut. Het was inderdaad goed te doen - op de terugweg. Op de heenweg moest er een lunchstop ingelast worden op luttele afstand van de hut. Anders kregen de kleine beentjes de pedalen echt niet meer rond. Daarna was het een fluitje van een cent.


Terwijl Harry aan het huis kluste vermaakten wij ons op het paadje naar de hut, de hinderloop bij de hut, het meer waar de hut aan gelegen is en dronken limonade van de hut. Het werd een heerlijke zomerdag (lees: 18 graden). Grappig ook dat dit dezelfde hut is waar we van de winter geweest zijn: maar dan zonder de angst dat de koters van het steile wandje in het meer donderen, het enige nadeel.


Terug was een eitje, en ontlokte Nils de mededeling dat het onwijs leuk was. Maar toen moesten we snel weer naar huis - er moest nog gevoetbald worden!


Op de foto´s: rond de hut / fietskracht / minidenneappels / ojee hoe kom ik hier zonder natte voeten langs - samen met mijn broer!